Linked Questions

0
votes
0answers
21 views

Arduino Nano 33 BLE sense stopped working after sketch (which had a tflite model) uploaded [duplicate]

I uploaded a sketch to my arduino nano ble sense, and it had a rather simple ML model on it using tflite. I went through this post about various issues, non seems to match what I am dealing with. I ...
1
vote
1answer
72 views

Broken USB connection

When I connected an external power supply to my Arduino Uno R3 (it was connected to PC via USB cable too), I heard Windows disconnected device sound and the device isn't visible since then (nothing ...
2
votes
1answer
93 views

Arduino UNO not working?

Recently I assembled my Shapeoko machine, we used Grbl shield with an Uno for the same. For 1-2 weeks everything worked perfectly then once when I tried to work the machine, the serial communication ...
3
votes
2answers
151 views

Can't sync with programmer Arduino Uno

I have a weird problem, and it's probably because I'm doing something wrong. I'm quite new to Arduino. My Uno R3 (Elegoo) has been working fine for a month. It has been sitting on a bench for the past ...
0
votes
1answer
36 views

Part of Board exploded when Peltier Plate was wired t(o Board

Photos and Screenshots: https://imgur.com/gallery/bpmJglE By the way, I used a screenshot that was originally from this post: Have I bricked my Arduino Uno? Problems with uploading to board Hey guys, ...
0
votes
3answers
304 views

Arduino does not work

When I try to upload a sketch to my Arduino Uno R3 then sometimes I get the following issue: At the beginning the RX LED flashes three times and then I get errors: avrdude: stk500_recv(): ...
0
votes
1answer
164 views

Arduino UNO not showing up in USB devices on Ubuntu 18.04

I have an Arduino UNO (clone, not original) that was working fine until a couple of days ago. Now, it does not show up when I connect it to my laptop. Things that I've troubleshouted: USB cable is ...
1
vote
2answers
228 views

Garbled serial on custom arduino UNO

I built my own Arduino UNO for a project at school. I think I have got the USB bootloader and Windows drivers all situated as the UNO shows up as an UNO in the device manager. When I try to load a ...
1
vote
1answer
929 views

Unable to upload sketch after bootloader has been flashed on Arduino Micro

I have created my own custom Arduino Micro, but I am experiencing problems when I attempt to upload an sketch via USB in Arduino IDE. Here is how I program the Arduino Micro: avrdude -c ...
2
votes
1answer
6k views

Suddently, "avrdude: Device signature = 0x000000" with ArduinoISP. Is my chip dead?

I have some boards with the atmega32u4 that they were working perfectly before. I'm using an unnoficial UNO board to program them via ICSP. To power the uC I'm using two lithium batteries and a step-...
0
votes
2answers
102 views

I think I just bricked my Arduino. Any ideas how?

I think I have a short circuit in my Arduino Uno R3. The symptoms are: It does not seem to be responding as before. The orange "L" LED does not blink on boot-up, but just stays on continuously. If I ...
1
vote
4answers
16k views

avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding + avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0x47

So I'm following a beginners arduino book and I made a blinking program and now I've coded another program but when I try to upload it, avrdude(whatever that is) gives me the errors in the title and ...
0
votes
1answer
1k views

Arduino Nano - Upload verification error

I'm new to Arduino; and I'm trying to upload a simple sketch to a new Arduino Nano I tried a few sketches (blink / helloworld / empty one); and changing the USB PORT. Windows find the correct serial ...
2
votes
1answer
286 views

Is my Arduino Uno broken? [duplicate]

I think I broke my Arduino Uno as I was playing with it. I connected an ultrasonic range finder to it and uploaded a sketch to it. It was working fine until I accidentally touched the ICSP headers for ...
6
votes
10answers
31k views

avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00

I have arduino pro mini 5V, 16M ATMega328 and CP2102 USB to TTL. I've wired them like this: When I try to upload a sketch to the arduino board I'm getting the following error: avrdude: ...

15 30 50 per page